LÉGY TOKAJ-HEGYALJA HŐSE!

SZELFIZZ VILÁGÖRÖKSÉGGEL ÉS TIÉD LEHET EGY PROFI DRÓN!

RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT

 

1.A játék szervezője és célja

1.2 A Tokaj Borvidék Fejlődéséért Nonprofit Kft.  (Játék szervezője) keretein belül működő Világörökségi Gondnokság által meghirdetett fotópályázat célja, hogy megismertesse a jövő generációjával Tokaj-Hegyalja világörökségi értékeit.

2. A játékban történő részvétel szabályai

2.1 A játékban részt vehet minden Magyarországon vagy külföldön élő magyar általános iskolás felső tagozatos és középiskolás korú 13-18 éves fiatal, aki saját Instagram oldalán, Tokaj-Hegyaljai világörökségi értéknek bemutatása céljából szelfit készít és a következő tagekkel posztolja: @tokajwineregion; #tokajheroes

2.2 A pályaművek elkészítésének helyszínei a Tokaji borvidék települései lehetnek. (Tokaj, Bodrogkeresztúr, Bodrogolaszi, Bodrogkisfalud, Mád, Mezőzombor, Tállya, Tarcal, Olaszliszka, Szegi, Szegilong, Sárospatak, Sárazsadány, Sátoraljaújhely, Rátka, Monok, Bekecs, Szerencs, Makkoshotyka, Hercegkút, Tolcsva, Erdőbénye, Erdőhorváti, Golop, Vámosújfalu, Abaújszántó, Legyesbénye)

2.3 Érvényes pályaműnek minősül az a fénykép, amely úgynevezett szelfi technikával készült, Tokaj-Hegyalja világörökségi értékei előtt. Ezen képek kapcsolódhatnak az építészeti vagy természeti örökséghez, élményhez, hagyományhoz, szőlészeti és borászati kultúrához. Részletes információt Tokaji-Hegyalja történelmi kultúrtáj világörökségi értékeiről a pályázó a www.tokajivilagorokseg.hu címen kaphat.

  • A fotók lehetséges témakörei:
  • A Világörökség részét képező értékek www.tokajivilagorokseg.hu
  • Tájak és jellegzetességeik (motívumok, népszokások, tájegységek stb.) 
  • Hagyományos közösségi értékek (házasság, család, vallás, hagyományok stb.)
  • Épített örökség (kastélyok, várak, ódon lakóépületek, templomok stb.)

2.5 Szelfinek minősül minden olyan fotó, amin készítője látható. A felhasználható segédeszközök köre nincs korlátozva. A játékban létszámmegkötés nincs, egyedül vagy többen is szerepelhetnek a képen.

A kép csak akkor értékelhető, ha világörökségi értéket mutat be és azt a kép leírásában feltünteti. A képeket a pályázók saját Instagram oldalukra töltik a @tokajwineregion #tokajheroes tagek megjelölésével.

3. Díjazás

3.1 Szakmai zsűri választja ki a legjobbnak ítélt alkotást 10 alkotást. A kiválasztás legfontosabb szempontja egyedi ötlet, kreativitás, minőségi megjelenítés, jól látható Tokaj-Hegyaljai világörökségi érték bemutatása.

3.2 A szakmai zsűri által kiválasztott fényképek (10 db) a díjátadó ünnepségen kiállításra kerülnek.

3.3 Díjátadó ünnepség ideje és helyszíne: 2018.június 23. Jó Éjszakát Mád Fesztivál

3.4 A szakmai zsűri által kiválasztott 10 pályamű jutalomban részesül, a 10 pályaműből a legjobbnak ítélt alkotás készítőjének jutalma, a játék fődíja egy 720p kamerás és GPS-es drón.

4. A kampány határidő:
2018. június 10.

5. Játékból való kizárás

5.1 Szervező jogosult a közerkölcsöt, jóízlést, a Tokaji borvidék világörökségi egyetemes érték céljaival ellentétes üzenetű, mások alapvető jogait sértő fotókat és a kép feltöltőjét a fotópályázatból indoklás nélkül kizárni. A határidőn túl ill. a kiírásnak nem megfelelően ellátott anyagot a pályázatból kizárjuk.

5.2 A Játékból ki vannak zárva a Szervező, valamint a Játék szervezésében részt vevő egyéb szervezetek dolgozói és mindezen személyek Ptk. 8:1.§ (1) bekezdés 1. pontjában meghatározott közeli hozzátartozói.

6. Szerzői jogok és adatkezelés

6.1 A kampány során feltöltött fotók a pályázó Instagram oldalán jelennek meg. A Játék szervezője és a pályázó között tartalommegosztás nem jön létre. A Játék szervezője, a fent említett tagekre érkező pályaművek közül választja ki a 10 legjobb szelfit, a fent említett kategóriák alapján.

6.2. A kiválasztott 10 legjobb fénykép készítőjét, a Játék szervezője Instagram üzenetben értesíti.

6.3 A kiválasztott pályaművek készítői, a játékba való részvételükkel hozzájárulnak a pályaművek, a díjátadó ünnepségen való kiállításához.

6.4. A Játék szervezője nem kezeli a játékban résztvevők személyes adatait. A szakmai zsűri által kiválasztott 10 pályamű készítőjét a Játék szervezője az Instagramon közzétett elérhetőségén keresztül megkeresi az esetleges további felhasználás adatvédelmi és szerzői jogi rendelkezések egyeztetése céljából.

7. Játékszabályzat elfogadása

7.1 A Játékban való részvétellel a fotót feltöltő játékos kijelenti, hogy elolvasta, megértette és elfogadja a fenti feltételeket. 

7.2 A pályázó tudomásul veszi, hogy a fent megjelölt tagekkel postolt képek elkészítésével vagy azok nyilvános bemutatásával okozott esetleges személyiségi és szerzői jogi sértésekért minden felelősség a pályázót terheli, beleértve a jogsértéssel bekövetkező anyagi felelősséget is.

8. Vegyes rendelkezések

8.1 A Játék szervezője a Nyeremény tekintetében minőségi felelősséget nem vállal, a nyertes pályázó ilyen igényét jogszabályi keretek között a nyeremény gyártójával, illetve forgalmazójával szemben érvényesítheti.

8.2 A Játék szervezője fenntartja magának a jogot, hogy a játékot felfüggessze, vagy beszüntesse, amennyiben a játék szellemével össze nem egyeztethető magatartást tapasztal a játékosok részéről.

8.3 A játék szervezője fenntartja a jogot, hogy a Játékszabályzatot indokolt esetben bármikor megváltoztassa. Az erre vonatkozó tájékoztatást a Játék szervező a játék egyéb közleményeivel azonos nyilvánosságot biztosítva közzéteszi.

Budapest, 2018.05.11.

Tokaj Borvidék Fejlődéséért Nonprofit Kft.

TOKAJI BORVIDÉK FEJLŐDÉSÉÉRT NKFT.

3910 Tokaj,
Dózsa György u. 2.
+36 (47) 552-030
info@tbft.hu
www.tbft.hu

unesco

Kövessenek minket:
fb /tokajiborvidekkulturtaj